Witamy na oficjalnym forum serwera Burnout Paradise!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Podczas tworzenia skargi / pochwały pamiętamy o interpunkcji i ortografii. Jegomość piszący skargę ma obowiązek zachować jak najwyższą kulturę podczas pisania jak i wypowiadania się w skardze. Podczas dostarczania dowodów zobowiązani jesteśmy do podania dobrego dowodu w postaci screenów czy filmu, znajomy/a nie będzie dowodem w sprawie.
Każdy stosuje się do wzoru:
Nick pracownika:
Godzina zdarzenia:
Opis sytuacji:
Dowody: (W postaci screenów/filmików)
Nick pracownika:SprzedanyPL
Godzina zdarzenia:11:25 Coś około tego.
Opis sytuacji:Sytuacja wyglądała tak. SAPD SprzedanyPL wraz z kolegą robili kontrole w lakierniku a nie na chodniku. A później jeszcze skracał Pan SprzedanyPL i dostał prawo jazdy na 15m zabrane.
Dowody: (W postaci screenów/filmików) Screeny: https://imgur.com/a/cwI5SBq
Nick pracownika: Snaxx
Godzina zdarzenia: 25/06/2018 12:21
Opis sytuacji: Fukcionariusz nie przestrzega regulaminu SAPD, suszy w ukryciu (zasłaniając sie za sciąną)
Dowody: (W postaci screenów/filmików) https://imgur.com/a/3Q1Gchi
Godzina zdarzenia:11:25 Coś około tego.
Opis sytuacji:Sytuacja wyglądała tak. SAPD SprzedanyPL wraz z kolegą robili kontrole w lakierniku a nie na chodniku. A później jeszcze skracał Pan SprzedanyPL i dostał prawo jazdy na 15m zabrane.
Dowody: (W postaci screenów/filmików) Screeny: https://imgur.com/a/cwI5SBq
Witam serdecznie! Podany ScreenShot nic nie przedstawia! Przedstawia on jedynie radiowóz na sygnałach świetlnych!
Skarga zostaje odrzucona, chyba że poprawisz skargę i dasz bardziej przejrzysty ScreenShot.
Godzina zdarzenia:25/06/2018r Coś około godziny 11:25.
Opis sytuacji:Sytuacja wyglądała tak Pan SprzedanyPL Chciał zrobić kontrole rutynową na lakierniku graczowi Gloriax. Postanowiłem mu pomoc żeby SAPD nie zatrzymywało graczy na lakierniku+ Pan SprzedanyPL skracał, odwalał i ganiał sweepera. I tego pan SprzedanyPL nie przestrzega regulaminu SAPD.
Dowody: (W postaci screenów/filmików) Nie mam ss jak skracał ale gracz Gloriax widział to wszystko, że skracał, odwalał.
WITAM, Funkcjonariusz Sprzedany NIC NIE PRZESZTRZEGA Z REGULAMINU SAPD! Ma on złe nastawienie do graczy i innych wokół siebie. Skarga ta również trafi do nexa jak ją nie przyjmiesz ponieważ pisałeś mi na pm że nie będziesz akceptował moich skrag! Jest to z twojego kierunku BEZSZCZELNE ZACHOWANIE!. Po 2 SNAXX i SprzedanyPL dawali groźby w strone administracji jak im prawko zabrali na 15 minut za taran,odwalanie. Myślę że powinieneś coś z tym zrobić! Po 3 Gracz Sprzedany jest tylko dla pieniędzy jak mi pisał na pm
Godzina zdarzenia:25/06/2018r Coś około godziny 11:25.
Opis sytuacji:Sytuacja wyglądała tak Pan SprzedanyPL Chciał zrobić kontrole rutynową na lakierniku graczowi Gloriax. Postanowiłem mu pomoc żeby SAPD nie zatrzymywało graczy na lakierniku+ Pan SprzedanyPL skracał, odwalał i ganiał sweepera. I tego pan SprzedanyPL nie przestrzega regulaminu SAPD.
Dowody: (W postaci screenów/filmików) Nie mam ss jak skracał ale gracz Gloriax widział to wszystko, że skracał, odwalał.
Brak dowodów, skarga odrzucona (koledzy to nie dowód)
Oraz dodaję że ten screen co GRAFIQQ dał przedstawia dużo m.in: że Funkcjonariusz chciał wjechać do lakiernika na syganałach....
Gracz SprzedanyPL Mi pisał, że jak mu prawko zabiore bd nas wyzywał od "ku****"
NO DOBRZE SKARGA TRAFIA DO NEXA
Proszę bardzo, te dowody są niewystarczające ponieważ widać tylko radiowóz,
Strony: 1