Witamy na oficjalnym forum serwera Burnout Paradise!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Imię:
Czy posiadasz mikrofon:
Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):
Dlaczego SAPD (min. 5 rozbudowanych zdań):
Imię: Maciej
Czy posiadasz TeamSpeak'a: TAK
Czy posiadasz mikrofon: TAK
Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Maciej, obecnie mam 17 lat. Mieszkam na Mazurach, okolice Ełku. Lubię grać w Gry komputerowe, jeździć na rowerze. Interesuję się Programowaniem, grafiką.
Dlaczego SAPD (min. 5 rozbudowanych zdań): Ponieważ ogarniam tą frakcję. Zauważyłem, że nie ma za dużo ludzi w SAPD. Wiele razy byłem w tej frakcji. Tyle.
Imię: Patryk
Czy posiadasz TeamSpeak'a: Tak, posiadam.
Czy posiadasz mikrofon: Tak, posiadam.
Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Patryk, mam 17 lat. Od 13 lat mieszkam w Hiszpanii. Ucze sie informatyki, jezdze crossem, jestem ogarnienty, nie mam problemu z nawiązywaniem kontaktu z graczami.
Dlaczego SAPD (min. 5 rozbudowanych zdań) Dlatego że SAPD jest frakcją gdzie jest najwyszy poziom RP.
Imię:Mam na imię Kacper.
Czy posiadasz TeamSpeak'a:Jasne że tak.
Czy posiadasz mikrofon:Jasne że tak.
Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):Mama na imię Kacper, Mam 14lat. Gram dużo w MTA oraz w piłkę nożną, głównie jako bramkarz. Jestem bardzo odpowiedzialnym oraz cierpliwym człowiekiem. Umiem pracować w grupie. Zawsze rozważam wszystkie możliwe wyjścia danej sytuacji. Nie kłócę się zazwyczaj.
Dlaczego SAPD (min. 5 rozbudowanych zdań):Dlatego że, jest to bardzo fajna frakcja. Dużo czasu na nią poświęcam ponieważ na każdym rozbudowanym serwerze byłem w SAPD, oraz na serwerach RP. Zawsze lubiłem SAPD ponieważ kręcą mie pościgi, zatrzymania i rutynowe kontrole. Dobrze dogaduje się w SAPD z innymi graczami i wspomina SAPD jako taką frakcję gdzie można spędzić mile czas .
Imię:Bartosz
Czy posiadasz TeamSpeak'a: tak
Czy posiadasz mikrofon: tak
Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):Mam na imię Bartosz ,oraz mam 11 lat. Pochodzę z Tomaszowa Mazowieckiego. Bardzo lubię komputery i mam 6 z informatyki . Moją pasją jest piłka nożna , gram w klubie. Powoli osiągam sukcesy i jestem 3 w lidze wojewódzkiej.
Dlaczego SAPD (min. 5 rozbudowanych zdań):Imię:Bo zawsze lubiłem SAPD i na innych serwerach byłem w SAPD . Lubie gonić innych , sprawdzać dokumenty i ścigać ale zawsze łapałem uciekinierów .W SAPD byłem 1 rok myślę że jestem doświadczonym SAPD-em . Policja potrzebuje chyba takich jak ja. Myślę że możecie mi dać 1 szanse.
Rekrutacja zostaje zamknięta! Niedługo będą wyniki!
Strony: 1
Wątek zamknięty