Burnout Paradise

Witamy na oficjalnym forum serwera Burnout Paradise!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-06-18 21:25:04

Nexusovskyy
Administrator
Liczba postów: 20
WindowsFirefox 60.0

Rekrutacja Na Range Supportera

Wzór:
Rp:
UID:
Serial:
Czas na serwerze:
Dlaczego ty:
Dlaczego ten serwer:
Dlaczego support:
Czy znasz komendy supporta:
Opisz swój charakter:
Co według ciebie znaczy być supportem serwera:

#2 2018-06-18 21:36:36

Lezdom
Moderator
Liczba postów: 4
Windows 7Chrome 67.0.3396.87

Odp: Rekrutacja Na Range Supportera

Imię:Aleksander
Rp:63
UID:77
Serial:
Czas na serwerze: Narazie 26 min ale to nadal rośnie bardzo mi się podoba atmosfera na serwerze .
Dlaczego ty: Ponieważ chciał bym pomóc rozwinąć ten serwer do takiego stopnia , aż będzie grało na nim stałe 50 Graczy.
Dlaczego ten serwer: Ten serwer akurat polecił mi kolega i mówi że super atmosfera tylko chyba brakuje mapera bo jak widać nie ma zmapowanchych nawet miejsc P np Giełdy i postanowiłem że wbije zobaczę .
Dlaczego support: Support hmm . Bardziej wolał bym rangę RECONA ale wiem że na taką ragę to trzeba sobie zasłużyć więc zaczniemy od początku szczebelek po szczebelku i myślę że osiągnę tą wymarzoną posadę.
Czy znasz komendy supporta: Znam komendy SUPORTA ADMINA RECON WSZYSTKIĘ !
Opisz swój charakter: Jestem miłym i sympatycznym graczem MTA potrafię być wyrozumiał . Moim hobby jest Drown HILL oraz wieczorne giereczki w MTA / FORTNITE / GTA V StrefaRP
Co według ciebie znaczy być supportem serwera: Supoport - jest to ranga która powinna się najbardziej zajmować reportami rozwiązywaniem konfliktów między graczami oraz robić od czasu do czasu jakieś DERBy czy coś . oraz podporądkowywać się wiekszej randze.
COŚ OD SIEBIE: Jeżeli miał bym supporta pomógł bym rozwinąć gospodarkę + mapować OBIEKTY parkingi baze dla ORG , pomagać innym i jeszcze raz pomagać innym , robić grafikę dla serwera i od czasu do czasu pomóc finansowo.

#3 2018-06-18 22:31:47

SzariQ
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsChrome 65.0.3325.181

Imię: Maciej
Rp: 31 Rośnie
UID: 84
Serial: 21B5223069FCED6E93840BB1FEE5FCF4
Czas na serwerze: 10min Rośnie
Dlaczego ty: Ponieważ, jestem miły i pomocny.
Dlaczego ten serwer: Wbiłem na niego i fajny jest po prostu [dblpt]D.
Dlaczego support: Chciałbym wam pomagać ogarniać serwer.
Czy znasz komendy supporta: Tak oczywiście byłem Developerem na serwerze NiceL***. Oraz kiedyś byłem RCON'em na innym serwerze. Więc znam komendy [dblpt]).
Opisz swój charakter: Jestem miły, pomocny, pewny siebie i ogarnięty. Lubię grać w piłkę nożną oraz grać na komputerze. Interesuje mnie robienie Grafik i Mapowanie w MTA.
Co według ciebie znaczy być supportem serwera: Według mnie znaczy to pomaganie graczom oraz zwracanie im uwagi za złe zachowanie na serwerze. Też znaczy to dla mnie pomaganie również wyższej randze gdy ma pewne problemy.

#4 2018-06-18 22:33:57

Kacperowaty
Użytkownik
WindowsChrome 67.0.3396.87

Imię: Kacper
Rp: 0 [ Poniewaz rozgladalem sie za serwerem z Rekru. ]
UID: 86
Serial: 5B52BA9C37166FE224CD058530ACE391
Czas na serwerze: 6m [Czytaj wyzej.]
Dlaczego ty: Poniewaz jestem ogarnietym graczem Ktory zna komendy [Administracyjne]
Dlaczego ten serwer: Poniewaz podoba mi sie miejsce w ktorym rozgrywa sie rp oraz wykonanie samego serwera.
Dlaczego support: Poniewaz jest on dobra ranga na start.
Czy znasz komendy supporta: Oczywiscie, znam prawie wszystkie cmd.
Opisz swój charakter: Jestem kolezenski oraz sympatyczny, lubie sie posmiac.
Co według ciebie znaczy być supportem serwera: Bycie supportem serwera zobowiazuje do pracy na rzecz rozwoju serwera, Wiaze sie to z duza odpowiedzialnoscia.

Ostatnio edytowany przez Kacperowaty (2018-06-18 22:34:53)

#5 2018-06-18 22:36:37

Staruch
Użytkownik

Imię: Mam na imię Kacper.
Rp: Mam 0 rp
UID: Moje uid to 82
Serial: Mój serial to 0AC4488DEAA3B90418E93C641307EDC2
Czas na serwerze: Gram dopiero 25 minut ale cały czas rośnie
Dlaczego ty: Ponieważ jestem miły lubie pomagać innym , oraz znam się na byciu w administracji . Byłem na pewnym serwerze.
Dlaczego ten serwer: Na początku wszedłem na serwer i powiedziałem że pewnie jakiś pseudol i wszyscy są nie mili , jednak myliłem się jest to fajny serwer i będę częściej tu grał.
Dlaczego support: Znam wszystkie komendy . A pewnie wyższej rangi nie dostane patrząc na moje rp i minuty.
Czy znasz komendy supporta: Oczywiście że znam moge nawet wymienić pare podstawowych : /th /tt /vth /vtt /cl [nick]
Opisz swój charakter:Jestem spokojny, ciężko wyprowadzić mnie z równowagi ale jednak da się . Jestem także bardzo cierpliwy i sprawiedliwy.
Co według ciebie znaczy być supportem serwera: Nie są to dodatkowe przywileje ani zabawa . Lecz dodatkowy obowiązek . Bardzo chciałbym się w tym sprawdzić i prosiłbym o szanse .
                                                                                                                                                                                    Pozdrawiam StaruchNaBicie69

#6 2018-06-18 22:41:48

OjciecNaBicie69
Użytkownik
Windows 7Chrome 66.0.3359.181

Imię:Mateusz
Rp:18
UID:83
Serial: 394C1E5F73F6C8128749C684313557F2
Czas na serwerze:30 min
Dlaczego ty: Na co dzień jestem miły myślę ze to najważniejsza cecha supportera [dblpt])
Dlaczego ten serwer: Zaciekawiła mnie nazwa i wbiłem bardzo miła administracja
Dlaczego support: Lubię byc na tej randzę
Czy znasz komendy supporta: /vth /vtt /tt /th /cl /p
Opisz swój charakter: Jestem spokojny i raczej jestem śmieszkiem ale umiem zachować powagę w większości sytuacji.
Co według ciebie znaczy być supportem serwera: Nie jest to w jakiś sposób zabawa jest to obowiązek pomagać gracza.

#7 2018-06-19 17:28:11

Koko
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows 7Firefox 60.0

Imię: Oliwier
Rp: 4
UID: 111
Serial: D0D0CC7B79EBF42A84BFDE546408DFB4
Czas na serwerze: od 4 do 8h
Dlaczego ty: Ponieważ jestem osoba pomocna jak rowniez zdyscyplinowana. NIe szukam sporow z graczami serwera i kolegami z administracji. NIe mszcze sie na graczach. Posiwecam wiele czasu na serwer.
Dlaczego ten serwer: Poszukiwalem jakiegos ciekawego serwera  ktory nie jest jak wiekaszoc w sf lub ls i odnalazelm o tuz ten serwer rozgrywka znajduje sie w FC
Dlaczego support: Poniewaz moim zdanie zasługuje na ta range a pozatym  nie raz bylem w gronie administracji na wszelakich serwerach
Czy znasz komendy supporta:
Opisz swój charakter: Jestem osoba pomocna a zarazem miłą. Lubię pomagać ludziom w potrzebie
Co według ciebie znaczy być supportem serwera: Pomagać  graczom oraz pilnować porządku. Dawać przykład osoba grajacym na serwerze np. NIe odwalac taranować itd
PS: pozdrawiam szanowna komisje rekrutacyjna oraz czlonkow administracji. Mam nadzieje ze wstapie w wasze szeregi.

#8 2018-06-19 18:01:51

Sprint
Użytkownik
Liczba postów: 4
Windows 7Opera 53.0.2907.99

Imię: Kuba
Rp:57
UID:64
Serial: F6C0A087BD1D149970C650AFA38F9293
Czas na serwerze: 157
Dlaczego ty: POnieważ Jestem osobą ogarniętą Szybko się uczę I oczywiście chciałbym pomagać różnym graczom
Dlaczego ten serwer: Ponieważ Na tym serwerze są ciekawe podmianki, A ja właśnie szukałem z podmiankami serwera [dblpt]D i ciekawa rozgrywka
Dlaczego support: Ponieważ myślę że zasługuje na tą rangę Bo nigdy nie byłem suportem ani modem
Czy znasz komendy supporta: Tak
Opisz swój charakter:Jestem miłym, Pomocnym graczem. jak ktoś na pm mnie o coś pyta To chętnie pomogę
Co według ciebie znaczy być supportem serwera: Przede wszystkim Dawać przykład,Pomagać graczom I Pilnować porządku na serwerze

#9 2018-06-20 16:30:48

Gruby
Użytkownik

Imię:Kacper
Rp:0 ale rośnie
UID:107
Serial:8B995C20CB4F2C071579A3019C04DCE4
Czas na serwerze: 24 ale rośnie
Dlaczego ty:Dlaczego ja hmmm. Wydaje mi się że będę ogarniał tą rangę ponieważ byłem już na wielu serverach administratorem itp.
Dlaczego ten serwer:Ponieważ zobaczyłem że są duże zarobki a nie lubię grać bardzo długo na serwerach gdzie się bardzo długo zarabia
Dlaczego support: Bo jest rekrutacja. A po drugie będę się nadawał na tą rangę.
Czy znasz komendy supporta:Jasne
Opisz swój charakter:Jestem miły gdy ktoś mnie wnerwi to się wnerwię.
Co według ciebie znaczy być supportem serwera:Pomagać innym, dawać przykład pomagać graczą i pilnować porządku na serwerze.

Mam nadzieję że się dostane dziękuję.

#10 2018-06-20 16:40:22

mateusz ppp
Użytkownik

Imię: Mateusz
Rp: 334
UID: 15
Serial:2D8741006D1D58A3E5D9257F907492F4
Czas na serwerze: 500 minut
Dlaczego ty: Lubię pomagać nowym graczom bym robił często eventy.
Dlaczego ten serwer: Bo jestem w SAPD i bardzo fajny właściciel.
Dlaczego support: Mam doświadczenie znam chyba wszystkie komendy.
Czy znasz komendy supporta: tak /opj /zpj /p /k /b /warn /dv /cl /tt /th /vth /vtt
Opisz swój charakter: Jestem miły odważny cierpliwy.
Co według ciebie znaczy być supportem serwera: Pomaganie nowym graczom.

Ostatnio edytowany przez mateusz ppp (2018-06-20 16:41:35)

#11 2018-06-20 16:42:45

Foks
Moderator
Liczba postów: 14
Windows 7Firefox 60.0

Imię: Karol
Rp: Wyzerowało mi RP
UID: 105
Serial:
Czas na serwerze: Wyzerowało mi czas
Dlaczego ty: Jestem osobą która angażuje się w życie realne oraz wirtualne. Wszystko chcę zrobić jak najlepiej żeby nikt się nie skarżył. Mam spore doświadczenie jako członek administracji. Moim zadaniem w roli Supporta jest jak najszybsza pomoc innym graczom.
Dlaczego ten serwer: Jest to serwer który przykuł moją uwagę dopracowaniem oraz ludźmi jakimi tutaj grają. Staram się im pomagać jak tylko mogę.
Dlaczego support: Jest to najmniejsze stanowisko z administracji. Została ona stworzona tylko dla ludzi którzy są początkujący na serwerze w administracji oraz którzą chcą pomagać innym. Wraz z wyższą rangą można dostać funkcje testowania skryptów jak i wgrywania ich. Pilnuje on porządku na serwerze oraz ładu aby każdy był przeciwko sobie mile nastawiony.
Czy znasz komendy supporta: Tak
Opisz swój charakter: Jestem mile nastawiony do każdego oraz kulturalny. Pomagam komu się da, nieważne czy go lubię czy nie. Przydzielone mi zadanie jest przeze mnie wykonywane jak najlepiej mogę, nie rzucam słów na wiatr.
Co według ciebie znaczy być supportem serwera: Znaczy to dla mnie posiadać już dużą role którą zauważyła administracja wybierając właśnie kogoś z nas. Świadczy ona o swojej kulturze osobistej oraz pomocy ku innym. Zdarzają się ludzie którzy chcą dostać rangę by wykorzystywać bugi (luki) serwerowe. Ta ranga będzie dla mnie pomocna z powodu sprawdzenia różnorakich błędów i dzięki niej będę mógł je zgłaszać.

#12 2018-06-20 16:45:47

WolfPiotrK2
Użytkownik
Windows 7Firefox 60.0

Imię:Piotrek
Rp:34, rośnie bo zaczynam gierkę.
UID:32
Serial: E8307805E36E5363FF79639AED4C6C93
Czas na serwerze: 203
Dlaczego ty: Uważam, że ja zasługuje na to stanowisko, ponieważ potrafię się dogadać z prawie każdą osobą, lubię pomagać graczom, i mam na to dużo czasu.Też, ponieważ gram na tym serwerze już od dłuższego czasu Czyli od początku i go już trochę poznałem.
Dlaczego ten serwer:Szukałem serwerka, zobaczyłem, że jest jakiś Burnout Paradise postanowiłem wejść i pograć, spodobał mi się serwer chodź nie gram na mniejszych serwerkach, ale ten mi podpasował.
Dlaczego support:Znam komendy, potrafię pomóc graczom, poznaje nowe znajomości, oraz duży staż w MTA/GTA ponad 10 lat.
Czy znasz komendy supporta: Pewnie, że tak!
Opisz swój charakter:Witam, nazywam się Piotrek.Na co dzień jestem dość spokojnym człowiekiem oraz pomocnym. Dość często pomagam innym graczom serwera, generalnie kocham nagrywać filmy i streamować! Na co dzień uczęszczam do Liceum o profilu informatycznym, do moich zainteresowań należy grafika, sport (siłownia i te sprawy XD) oraz nagrywanie filmów na YouTube!
Co według ciebie znaczy być supportem serwera:Bycie supportem to jest nic innego jak pomaganie graczom! Kocham to robić! Support powinien pilnować porządku i ładu na serwerze!

Pozdrawiam!

#13 2018-06-20 17:11:34

Nexusovskyy
Administrator
Liczba postów: 20
WindowsFirefox 60.0

Do Administracji Na Rangę Supporter Dostają Się Następujące Osoby:

Lezdom
OjciecNaBicie69
mateusz ppp
WolfPiotrK2

Gratuluję Proszę Zgłosić Się Do Mnie Na Serwerze!

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
aplikacje mobilne vonline strona internetowa | Komornik Szczecin | szlabany parkingowe | noclegi rewal | Zapraszamy do najlepszego serwisu komputerowego Ursus naprawa komputerów ursus skuteczne naprawy laptopów z gwarancją